XBody

Magasabb teljesítményszint, csodás megjelenés, fejlett testtudat, gyönyörű tartás - csak néhány a számtalan pozitívum közül, amit az XBody kínál.

Az elektromos edzőkészülék az élsportban, az orvosi rehabilitációban és az űrhajózásban már régóta jelen van, most pedig az edzőtermekbe is megérkezett.

 

 

 

 

 13318424_1420843804596226_1621306280_n

 

 

 X-body edző: Gál Norbert (0630-237-1266)

 

 

14610791_1223555564354563_34386383_n

 

Kevesebb idő, látványosabb eredmények:

  • Az XBody szinte a teljes izomzatot egyszerre dolgoztatja meg, így az edzésre fordítandó idő mindössze 15-20 percre korlátozódik.
  • A testre pontosan felfekvő elektródáknak köszönhetően minden impulzus pontosan célba talál, így nincs rosszul végrehajtott gyakorlat, csak tiszta és minden ízében eredményes erősítés.

 

Célzott izomépítés, gyors és hatékony munka:

  • Az EMS (electro-myo-stimulation, vagyis elektromos izomstimuláció) technológia intenzív izommunkára ösztökéli a testet, ami leginkább egy súlyzós, ellenállással végzett edzésre hasonlít. Előnye viszont, hogy rövid idő alatt, ízületi terhelés nélkül, a felszíni és mély izomzat egyidejű stimulálásával dolgoztatja meg az izmokat. 

 

Az XBody az elektromos edzőkészülékek új generációját képviseli:

  • Az új típusú izomstimulátor kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, mellyel közel az egész testet egyszerre dolgoztatja meg, így nemcsak rendkívül biztonságos, hanem egyedülállóan hatékony is.
  • A testre tökéletesen felsimuló elektródák egyenletesen vezetik az áramot, így mindenhol egyforma az impulzus erőssége.

 

Vége az izületek terhelésének:

  • A módszer az élsportban, az orvosi rehabilitációban, a prevencióban és a mindennapi edzésekben egyaránt alkalmazható. Mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy olyan teljesítményt produkáljon, ami máskülönben csak sokévnyi, megfeszített munkával érhető el.

 

Minden edzéshez kiváló partner:

  • Kezdőknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerűen csak a szép test elérésében az XBody nagyszerű lehetőséget nyújt a gyors és hatékony izomépítésre.
 
Bővebb információt a következő címen olvashat: http://xbody.hu/
 

 
 
 
 
 

Gyertek el Ti is, próbáljátok ki DÍJMENTESEN!

 
 
 
 
Egyik Kedves Vendégünk véleményét az alábbi levélben olvashatják:

 

Kedves Oxy Day Spa!

Júliusban, szülővárosomban Miskolcon töltöttem pár napot melynek keretében, húgom ajánlására, alkalmam nyílt felkeresni az Önök fitnesz központját. 

Már a belépéskor feltűnt, mennyire közvetlen, barátságos mindenki, mintha évek óta oda járnék. Az is hamar kitűnt, hogy ez nem csak a nekem a vendégnek szólt, hanem az ott dolgozók egymással is összhangban, jó kapcsolatban vannak. Ez a harmonikus lékkör széppé tette napom további részért is.

Az XBody tréning kiváló! 20 perc edzéssel olyan mértékben dolgoztatom meg testemet, mintha 60 percet edzenék, amihez aligha lenne kitartásom. 5 edzés, utána egy kis gyaloglás a futópadon, a „pihenő” napokon úszás, és két hét alatt szemmel láthatóan fittebb és csinosabb lettem, olyannyira, hogy még nővéremet is rá tudtam venni az XBody kipróbálására.

Mindent köszönök és kívánok Önöknek sok vendéget!

Ilyen csapattal a siker nem maradhat el!

Üdvözlettel,

Nagy Paula

 
 
Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Nyugdíjas kedvezmény!
60 év felett Fodrászatunkban
15% kedvezmény!
 

Megérkezett fodrászatunkba!

Jaguar TC melegollós

hajvágás!