VacuShape

Miért nem sikerül megszabadulni a zsírtól a hason, a combon és a fenéken?

Ott található a lerakódott zsír, ennek a rétegnek a futásnál kevesebb a vérellátása, mint a többi sejtnek. A testnek elsősorban a nehéz terhelést viselő izmok vérellátása a fontos. Ezt Ön is tapasztalhatja: a fenék és a combok felülete edzés idején és után hidegebb, mint pl. a hát.  A kis véráramlás eredménye az, hogy a zsír kisebb mértékben bontódik le. A test energiaigényét máshonnan meríti, pl. a karokból, mellről stb.


 

face1

 

Az edzés a VacuShape alakformáló készülékben gyaloglással futószalagon történik 30 percig, az idő alatt a test problémás részei a vákuum kamrában találhatók. A váltakozó magas és alacsony nyomás hatására a vérkeringés fokozódik a bőr alatti kapilláris erekben, amelyekben szállítóeszközként elszállítja a zsírt az izmokba, ugyanis a zsír kizárólag ott égethető el. Az edzés folyamán felügyeljük a szívritmust azért, hogy mindvégig megmaradjon az edzés aerob jellege. Ennél ugyanis az energiaigény 80%-a a zsírokból, 20%-a pedig cukrokból tevődik össze. 

A vákuumal nem csak a zsírok anyagcseréje van aktiválva, de a nyirokrendszer is, ami biztosítja az anyagcserénél keletkező gázok elszállítását.  A bőr erős vérellátása és jobb telítettsége oxigénnel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel pozitív hatással van a narancsbőrre. Rendszeres alkalmazás esetén a bőr finomabb és simább lesz.

 

A VacuShape egyaránt alkalmas azoknak, akik szeretnének formásabb alakot, feszesebb bőrt, akiknek nincs idejük a hosszú időt igénybe vevő rendszeres edzésre, illetve sportolók regenerálására is!

 

 

vs2     

 

Miért jó?

 • Sokk terápia-legalább 20 alkalom, 3x hetente, 6 héten keresztül az anyagcsere legjobb beindításához. Az eredmények már 10 alkalom elteleltével láthatóak (a bőr kisimul abban az esetben is, amennyiben nem keletkezik azonnal súly és centimétervesztés)
 • Mindössze 30 perc elég a jó eredmény eléréséhez. A normális légköri nyomáson 20-30 perc edzés elteltével jelentkezik a zsírégetés

 

Az alkalmazás előtt fogyasszon szénhidrátokban gazdag ételeket (rizs, burgonya, tészta vagy müzli).

 

A készülék használatához szükséges a könnyű öltözék, pl. vékony melegítő, sort nadrág, és sima talpú sport lábbeli.

 

Az alkalmazás után fehérjéket (hal-, hús-, baromfi-, illetve tofu pl. zöldségekkel).

Vendégeinknek javasoljuk, hogy a gyakorlat végzése után ne menjenek szoláriumba, szaunába és ne végezzenek olyan gyakorolatokat, melyek extrém módon terhelik az alsó végtagokat.

 

 

A maximális hatás elérése érdekében alkalmazzon a gyakorlat előtt cellulitisz (narancsbőr) elleni krémet.

 

A gyakorlat végeztével nem ajánljuk a szoláriumot, a szaunát és az aerobik edzést. Az alsó végtagokra végzett fitness edzést sem ajánljuk. Miért?

A wellness gyakorlatok többségünknek nagyon kellemes mozgást nyújtanak, de testünknek, főleg a sejtmembránokra anyagcsere bombaként hatnak. Adjon testének egy kis nyugalmat pl. könyvolvasással. Amennyiben nem bírja sport nélkül, válasszon a lábizmokra nem megterhelő mozgást, mint pl. nyújtás vagy felsőtestre végzett wellness gyakorlatok. A szolárium és finn szauna is nagy megterhelés testünk számára. Tegye át ezeket a tevékenységeket más napokra. 


Ellenjavallatok

 • felületes vagy mély érgyulladás az alsó végtagokon
 • daganatos betegség
 • thrombosis
 • miokardiális infarktus és agyi érrendszeri baleset (agyi infarktus)
 • az alsó végtagok Limfödémás betegsége
 • bármilyen máj és veseelégtelenség
 • bármilyen gyulladásos betegség
 • diabétesz
 • aranyér
 • magas vérnyomás
 • krónikus vénás elégtelenség (hiány)
 • visszerek (nem ajánlott, függ a kiterjedéstől, fontos az orvossal konzultálni)
 • terhesség alatt használata TILOS

 

Áraink:

10 + 1 alkalom 18.000 Ft

 

 

 

 

Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Nyugdíjas kedvezmény!
60 év felett Fodrászatunkban
15% kedvezmény!
 

Megérkezett fodrászatunkba!

Jaguar TC melegollós

hajvágás!