Lookx Arckezelések - Led maszk

Lookx kezelések - Led maszk

 

A LOOkX termékei és kezelései nem csak a szépségápolásról szólnak, a márka egy életszemléletet, gondolkodásmódot is tükröz, melynek legfontosabb alappillére a becsületes tájékoztatás és a kiváló minőségű termékek. 

A LOOkX nem a divatos marketing kifejezéseket szereti, hanem az igazi értékeket, eredményeket, ezért a bőrápolók Európa legjobb biotechnológiai laboratóriumában készülnek, értékes természetes összetevőkből, biotechnológiai hatóanyagokból, növényi őssejtekből és peptidekből, a tudomány legújabb innovációi alapján.

A LOOkX mögött álló emberek pedig a maximális szakmai színvonal mellett elengedhetetlennek tartják a tiszta emberi értékeket, és a segítő szándékot.

 

lookxskincare_decor1                                                                                         

 

 

 

Cesare Led maszk- fotobiomoduláció

 

ledmaszk

 

A Cesare Quaranta vállalat, a bőr szépségének és fiatalságának helyreállítása érdekében, a fénykezelések területén végzett legfrissebb tanulmányok alapján kifejlesztett egy LED maszkot, mely drasztikusan csökkenti az öregedés jeleit az arcon és a nyakon, valamint javítja a bőr hibáit.

A Cesare LED maszk azon technológiák új generációjához tartozik, melyeknek célja a fény általi fiatalítás.

A fény elektromágneses hullám, jótékony tulajdonságait a 2000-es évek elejétől használja az orvoslás és a kozmetológia is. A LED technológia napjaink legdivatosabb arcfiatalító kezelése, a korábbi fénykezelések összes jó tulajdonságát megőrizve, nélkülözi azok hátrányait és kockázatait. A Cesare LED maszk 70 vörös led segítségével fejti ki hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm, ez az infravörös fényspektrum stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a szövetek komplex biokémiai reakcióit, mellette erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját, a mitokondriumot. A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdésének ellensúlyozásában.

A ledes fénykezelés stimulálja szövetek fiziológiai (élettani) működőképességét. A Cesare LED Maszk alacsony intenzitású energiát szabadít fel, mely serkenti a fibroblaszták szintézisét, ezáltal fokozva a kollagén termelést. A stimuláció hőképződés nélküli és fájdalommentes. Az alkalmazási idő rövid, minden bőrtípus kezelhető, beleértve a sötét vagy érzékeny bőrt is.

A LED maszk további alkalmazási területe az aktív hatóanyagok beépülésének fokozása. Ezen tulajdonsága miatt a Cesare vállalat kifejlesztett egy igen magas minőségű, polinukleotidos hatóanyagot, az Activa 40 koktélt, melyet a fénykezelés előtt felhelyezhetünk a bőrre. (Természetesen bármely szérum, mezoterápiás koktél, biotechnológiai hatóanyag hatását drámaian megnöveli a LED maszk használata.)

 

 

Activa 40 - polinukleotidos koktél

A nukleotidok a DNS molekulaszerkezetei, meghatározzák a sejtek kódolását és információátadását.

A nukleotidok és polinukleotidok természetes anyagok, melyek belépnek a nukleinsavak (DNS) szerkezetébe és olyan formában vesznek részt a molekuláris folyamatokban, hogy meghatározzák a genetikai információk kódolását és átvitelét minden organizmus sejtjeiben. A nukleotidok alapvető fontosságú szerepet töltenek be az energiaháztartásban, a legújabb tudományos kutatások pedig azt igazolják, hogy a sejtek energiaháztartásának megfelelő működése felel a bőr fiatalságáért.

Az Activa 40 polinukleotidos koktél speciális formulája – alacsony molekulasúlyú peptidek formájában – azért lett kifejlesztve, hogy az aktív hatóanyagok a megfelelő helyre juthassanak a bőrben, beépülésüket pedig elősegíti a LED fénnyel történő kezelés.

 

 

 Lookx kezelések

 

Moisture - Hidratáló kezelés

 

 - Hidratáló kezelés ( Led maszk + szérum) - 5000 Ft

 

 - Luxus kezelés ( Tű nélküli mezoterápia + szérum + Led maszk) - 12.000 Ft

 

 

Solution - Faggyúkontroll kezelés

 

 - Acne Stop kezelés (Led maszk + szérum) - 5000 Ft

 

 - Luxus kezelés ( Tű nélküli mezoterápia + szérum + Led maszk) - 12.000 Ft

 

 

 

Change - Lifting és kontúrkezelés

 

 - Lifting kezelés ( Led maszk + szérum) - 5000 Ft

 

 - Luxus kezelés ( Tű nélküli mezoterápia + szérum + Led maszk) - 10.000 Ft

 

  

 

Lookx Bio-Active peeling kezelések:

 

Bőrmegújítás ( bio peeling + neutralizáló) - 5000 Ft

 

Lookx Retinol Maszk ( scrub + retinol maszk + thermo maszk + szérum + Led                                        maszk) - 12.000 Ft

 

 

 

Lookx speciális bőrápoló program ( Activa 40 - Polinukleotid) - 12.000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Nyugdíjas kedvezmény!
60 év felett Fodrászatunkban
15% kedvezmény!
 

Megérkezett fodrászatunkba!

Jaguar TC melegollós

hajvágás!