Alissi Bronte / Ilcsi arckezelések

 

Nincs Alissi Bronteideje szebbé varázsolni a hétköznapjait? Engedje meg, hogy elkalauzoljuk az érzékek rengetegébe, kényeztető-szépülő kezeléseinkkel.

 

natural-cosmetics-5

 

 

natural-cosmetics-12

 

Alissi Bronte  - Luxus természetesen

 

Kozmetikai referenciaszalonunkban kizárólag az Alissi Bronte spanyol bio-organikus termékcsaládot használjuk, amely a világ számos országában bizonyított, különleges eljárásai és hatóanyagai révén,  kielégíti  minden korosztály  arc és testkozmetikai igényeit. Az Alissi Bronte termékek tiszta természetes növényi alapanyagokat tartalmaznak magas hatóanyagkoncentrációban.  

 

natural-cosmetics-8natural-cosmetics-1

 

Termékeink – a mediterrán kultúra gyümölcseként- több évezredes hagyományokkal rendelkeznek, számos ókori kultúra is használta már
bőrápoló készítményeink őseit, így több évtizedes kutatómunkával továbbfejlesztve már  tudományosan is bizonyítjuk kimagasló hatékonyságú aktív összetevőink eredményeit.

 

natural-cosmetics-17 

 

 

 

Az Alissi Bronte termékekről a http://alissibronte.hu/ oldalon olvashat bővebben.

 

 Arckezeléseink

 

"RELAX" -  Érzékeny Bőr kezelése

Speciális kezelés olyan érzékeny bőrű vendégek számára,akiknek reaktív a bőrűk minden külső és belső hatás esetén,valamint bőrük hajlamos irritálódni, kipirosodni, begyulladni.


                  8900 Ft 

 

 

 

"BALANCE" -  Olajos és Kombinált bőr kezelése

Speciális kezelés olajos és kombinált bőrtípussal rendelkező 

Vendégek számára(olajos,zsíros tendencia)A kezelés során helyreállítjuk a bőr megfelelő hidrolipid rétegét,kiegyensúlyozzuk és megtisztítjuk a bőrt.


8900 Ft 

 

 

 

"SENSORY" -  Dehidratált Bőr kezelése

Tápláló és hidratáló kezelés, amely kifejezetten dehidratált, lipidhiányos, rugalmatlan bőrtípus kezelésére alkalmas. Összetevői segítségével a bőr vízmegtartó képességét állítja helyre.                 8900 Ft 

 

 

 

"ANTI-ACNE" -  Aknés Bőr kezelése

Pattanásokra és seborrhoea-ra hajlamos bőr speciális ápolása, mely mély tisztítást és finom ápolást igényel. A kezelés gyakorisága a pattanások állapotát.

 

                6000 Ft 

 

 

 

"ANGEL"S SKIN" - Angyalok Bőre - nagykezelés

A kezelés alapvetően három különböző speciális maszk egymás utáni használatára és szinergiájára épül. A maszkok eltávolítják az elhalt hámsejteket, újjáépítik, oxigenizálják. 

Tisztítják és stressz-mentesítik a bőrt, csökkentve az öregedéssel járó ráncokat, egységes tónust, ragyogást és kisugárzást eredményeznek, csiszolják és fényesítik az epidermist, segítve a blokkolt pórusok tisztítását, elűzve a fáradság és a stressz jeleit. Minden  bőrtípus esetén alkalmazható.

Évente négy kezelés javasolt.

Menyasszonyi előkészületek: Heti kezelés a házasságkötés előtt 6 héttel kezdve  (6 hetes kúra)

9900 Ft 

 

 

 

"PURISSOMO" PURE HYALURONIC ACID TREATMENT - Hyaluronsavas kezelés

Alissi Bronte bemutatja az első 100% -os természetes alapú hialuronsavas kezelést, melyet bio-fermentáció útján nyertek ki (nem állati eredetű hialuronsav, 100% természetes növényi alapanyagokból készült). Köszönhetően a nanotechnológiának, a PURISSIMO terméket arra tervezték, hogy sokkal könnyebben és sokkal nagyobb koncentrátumban bejusson a bőr középső rétegeibe, akár manuális (masszázs), akár gépi terápia segítségével (tű nélküli mezoterápia, ultrahang). A kezeléssel azonnali (!) feltöltést eredményezünk, fenntartva a bőr formáját, javítva és kisimítva a ráncokat. Az igazi esztétikai rekonstrukció észrevehetően sokáig tart: az Örök Fiatalság Forrása.

Egy kezelés hetente,hat alkalommal (6 héten keresztül). A kúrát sokkterápiaként évi két alkalommal javasoljuk.

12.500 Ft

 

 
Áraink az áfát tartalmazzák, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

   

 

 

Ilcsi filozófia


Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hiszünk abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tiszteljük az élet minden formáját, ezért a termékeink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérleteket, és nem használunk állati eredetű anyagot. Egyszerű gondolatok – természetes kozmetikumok.

 

Az Ilcsi Szépítő Füvek küldetése

„Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. olyan szakorientált, tapasztalati úton szerzett know-how-val rendelkező cég, mely Ilcsi márkanév alatt professzionális, natúr, problémamegoldó kozmetikumokat gyárt, amelyekhez a szakma szereplőinek magas színvonalú képzést biztosít, hogy így segítse az emberek bőrproblémáiból származó testi és lelki gondjainak és gátlásainak természetes módon való kezelését.”

 

Az Ilcsi termékei, minőség a natúrkozmetikában!

Az Ilcsi termékei minden esetben magyar, minősített bio- gyógynövényekből, - gyümölcsökből és - zöldségekből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Több, mint 100 féle növényt használunk termékeink előállításánál, melyek nagy részét saját bioültetvényünkön termesztjük, a többit pedig vagy biogazdálkodásokból vásároljuk, vagy vadon gyűjtjük be. Kozmetikumaink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérletet, és nem használunk állati eredetű anyagokat.

 

Nálunk központban van a természet, ezért termékeinkre a következőek jellemzőek:

 • Parabén mentes
 • Parafin olaj mentes
 • Vazelin mentes
 • Állati eredetű glicerin mentes
 • Szintetikus színezőanyag mentes
 • Szintetikus sűrítőanyag mentes
 • Etoxikált emulgeátor mentes
 • Állat kísérlet mentes

 

Az Ilcsi kozmetikumok - a természet erejével a szép és egészséges bőrért!

 

 

Arckezeléseink: 

 • Hyaluron, anti-ageing kezelés
 • Szőlő őssejtes bőrmegújító kezelés
 • Karottás tápláló kezelés
 • Aha-s gyümölcssavas hámlasztó kezelés
 • Frissítő kezelés vízhiányos fáradt bőrre
 • Méregtelenítő kezelés

                                    

 

 

Kozmetikánkban lehetőség nyílik otthoni ápolásra Ilcsi termékek megvásárlására!

A termékek csak diagnosztizálás vagy kezelés után, használati tanácsadással együtt adhatók a Vendégeknek a kezelés otthoni folytatásaként.

 

Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Nyugdíjas kedvezmény!
60 év felett Fodrászatunkban
15% kedvezmény!
 

Megérkezett fodrászatunkba!

Jaguar TC melegollós

hajvágás!