InfraTrainer

 

INFRATRAINER

 

Működési elv

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

 

 infratrainer

 

HATÁSMECHANIZMUS

 

Az InfraTrainer-ben eltöltött 30–50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.

Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.

Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

 

Az InfraTrainer maximálisan biztonságos, ezért akár idősek vagy magas vérnyomásban szenvedők is használhatják, továbbá nem igényel különleges fizikai felkészültséget!

 

Alkalmazási területek

 1. FOGYÁS
 2. ZSÍRÉGETÉS
 3. CELLULIT KEZELÉS
 4. BŐRSZÉPÍTÉS
 5. BŐRFIATALÍTÁS
 6. IMMUNERŐSÍTÉS
 7. MÉREGTELENÍTÉS
 8. VÉRKERINGÉS JAVÍTÁS
 9. VITALITÁS JAVÍTÁS

 

 

Ellenjavallatok

 • TERHESSÉG
 • SZOPTATÁS
 • SZÍV / KOSZORÚÉR BETEGSÉG
 • FRISS MŰTÉT 
 • GYULLADÁSOS BETEGSÉG
 • AKUT FERTŐZÉS
 • LÁZAS ÁLLAPOt
 • FÁJDALMAS, KIDUDORODÓ VISSZÉR
 • TROMBÓZIS ÉS ARRA VALÓ HAJLAM

 

 

 Infratrainer árak:

1 alkalom: 4000 Ft

4 alkalom: 14.490 Ft

8 alkalom: 24.000 Ft

20 perces próba alkalom: 2000 Ft

 

 

 

 

 

AZ INFRATRAINER JÓTÉKONY HATÁSAIT ORVOSOK IS ELISMERIK ...

Dr. Timmermann Gábor
szülész-nógyógyász, orvos igazgató ajánlása:

"Az Infratrainer egy remek eszköz kardio edzésre, testsúlycsökkentésre, a kitartás és állóképesség növelésére. Mint szülész-nőgyógyász különösen ajánlom szülés utáni regenerációra szoptatás után.
Az Infratrainer élettani hatása sokrétű. A hőszabályozás (jelen esetben a forróság elleni küzdelem) rengeteg energiát emészt fel. A hatást fokozza, hogy mellkasig be vagyunk közben csomagolva egy nylon ruhába.50 perc kényelmes tempójú tekerés annyit ér, mintha 2 órát futnánk. Az infrasugárzás és a meleg, a keringést fokozza mind a teljes szervezetben, mind helyi szinten. Az alsó testfélben az edzés során olyan erős értágulat alakul ki, hogy az edzés végén nem lehet azonnal felállni, mert szédülést eredményezhet. Meg kell várni, amíg a keringés újra rendeződik. A zsírégető krém hatására a kényes helyeken, és a nehezen leadható területeken is fellazul a zsírszövet. Az edzés alatt termelt jelentős mennyiségű veríték méregtelenítő és dehidráló hatású (szálkásításnál előnyös). Visszeresedésre, narancsbőrre előnyös hatású. Az ülésbe beépített mágnesterápiás eszköz potencírozza a fenti hatást, és még az ízületi panaszokra is jótékony hatású.
A gyermekvállalás előtti felkészülési időszakban a méregtelenítés, a testsúly rendezése nagyon fontos. A szülés után a várandósság és a szoptatás alatt felszedett kilókat, könnyebben le lehet adni egy ilyen intenzív anyagcserét felfokozó edzés módszerrel. Az inzulin rezisztenciát csökkenti, az alsó test fél vérellátását fokozza, mely a teherbeeséshez ismételten előnyös hatású. A hőhatás, az alhasi vérbőség és az ülésbe épített mágnesterápiás készülék együttesen a kismedencei gyulladások, a felfázások és hólyaghurut terápiájában jótékony hatású.
Én magam is szívesen Infratrainerezek, mert kellemes kikapcsolódást nyújt, és egy edzés után napokig érzem azt a többlet energiát, amit kapok általa."

Forrás: Infratrainer Zugló
Genium-Med

 

 

Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Megérkezett fodrászatunkba!

Jaguar TC melegollós

hajvágás!