Blog

Az első élményem az Oxy Day Spa-ban

 

Én egy 27 éves egri lány vagyok, aki 2 fiúval nevelkedett fel, tehát nem mondanám, hogy ízig-vérig csajos vonásaim lettek. Ezért sem szívesen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, csak ha nagyon muszáj. Egy kicsit időpocsékolásnak érzem. De mivel fontosnak tartom a külsőt, és a munkámhoz is elengedhetetlen, ezért arra gondoltam, hogy ma kipróbálok egy új szolgáltatást valamint egy új helyet, hátha több kedvem lesz a jövőben igénybe venni hasonló szolgáltatásokat. Így jutottam el az Oxy Day Spa-ba.

 

Mikor beléptem az ajtón, nagyon kulturált környezet fogadott engem. Szép volt a berendezés, kellemesen meleg volt és masszázs olajok különleges illatait fedeztem fel a levegőben és még halk zene is szólt. A recepciós lány rám mosolygott és segítőkészen állt a rendelkezésemre. Kitöltetett velem egy kérdőívet, majd közösen megbeszéltük, hogy mit is szeretnék pontosan.

 

Mivel már felfedeztem egy-két ráncot a szememnél, ezért úgy gondoltam, hogy először is egy Cesare LED maszkos kezelést szeretnék kapni, amelyet fénykezelésnek is hívnak. Én nem igazán vagyok tájékozott ezen a területen, de a kozmetikus hölgy nagyon kedves volt és készségesen megválaszolta az összes kérdésemet, amit feltettem. Megtudtam, hogy ennek a kezelésnek a célja a fény általi fiatalítás, valamint hogy elektromágneses hullámmal működik.

Mindemellett mindig előre megmondta, hogy éppen mit fog csinálni és milyen érzésre számítsak, így sosem ért meglepetés, nem ijedtem meg.

 

A kozmetikus hölgy szakértelmén látszódott, hogy rengeteg év tapasztalata áll mögötte, és biztosan rengeteg kozmetikai kezelésen van túl, hiszen ránézett a bőrömre és pontosan tudta, hogy milyen problémákkal küzdök és mi a megoldás rá. Sajnos én még a mai napig nem találtam meg a számomra legmegfelelőbb krémet, amellyel kezelni tudom a bőrömet, de ez a gond a mai napon megoldódott.

Rengeteg tanácsot kaptam tőle, hogy milyen kezelésekkel és krémekkel lehet tökéletes a bőröm.

 

Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel és örülök, hogy megtaláltam azt a helyet, ahol szívesen töltöm el az időmet, ha szépségápolásról van szó, hiszen itt nem csak a testemmel, de a lelkemmel is foglalkoznak.

 

Tű nélküli mezoterápia

Ez a kezelés egy olyan ránctalanító eljárás, amely elősegíti a kollagén és az elasztin képződését, tonizálja majd hidratálja, feszesíti a bőrt. Ez a kozmetikai beavatkozás egy elektroporézis, azaz speciális rádiófrekvenciás hullámok elvén működik egy mezoterápiás készülék segítségével.

Ezzel az eljárással hasonló hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril tisztaságú hatóanyagokat mint például a hyaluront, vitamint komplexeket, mint a hagyományos tűs kezeléssel.

 

De hogyan is működik a tű nélküli mezoterápia?

Először is felkészítjük a bőrt, hogy mélyen be tudjanak jutni a hatóanyagok. Ezt mikrodermabrázióval oldjuk meg, amely azt jelenti, hogy leradírozzuk a felső elhalt hámréteget, így a legmélyebb bőrréteg is hozzájuthat a fontos összetevőkhöz.

A különböző anyagokat felvisszük az arcbőrre, amelyet szétoszlatunk az arcon a kezelés során

A kezelőfejet elkezdjük végigsimítani az arcon, amelyből a rádióhullámok indulnak. Ezek megnyitják a bőrben a sejtmembránokat, így juttatva a megfelelő hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a hatóanyagok mind Hyaluron alapúak, melyek természetes elemei a bőrünknek.

Ne ijedjünk meg, ha picit égető vagy kellemetlen érzést tapasztalunk, ez azt jelenti, hogy a rádióhullámok mélyen bejutottak a bőrünkbe és hatékonyan dolgoznak, hogy szép, feszes bőrünk legyen.

A kezelés végét mély hidratálással zárjuk, hiszen fontos, hogy megnyugtassuk a bőrt és hozzájuttassuk a legfontosabb vitaminokhoz.

Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Nyugdíjas kedvezmény!
60 év felett Fodrászatunkban
15% kedvezmény!
 

Megérkezett fodrászatunkba!

Jaguar TC melegollós

hajvágás!