Főoldal

Üdvözöljük az Oxy Day Spa weboldalán!

Az Oxy Day Spa Miskolc belvárosától 5 percre a Repülőtéri u. 4. szám alatt, frekventált helyen található mely a város legmodernebb wellness, fitness, beauty központja. Több, mint 600 m2-en várjuk kedves Vendégeinket.

Célunk, hogy az Oxy Day Spa modern gépparkkal rendelkező fitness központjávalával, a hétköznapi és luxus igényeket is kielégítő kozmetika és fodrász szalonjával, lenyűgöző szépségű szauna világával és masszázs szolgáltatásaival Miskolc egyik meghatározó wellness centrumává váljon.

Hozzáértő szakembergárdával rendelkezünk, akik ismerik a Vendégek igényeit  a hosszú évek tapasztalatainak köszönhetően, otthonosan mozognak a trendek világában, és Önnek szentelik figyelmüket, odaadásukat.

Otthon érzik magukat azok is, akik csupán csendes relaxálásra vágynak kezeléseik alatt, azok a vendégek is, akik számára a szakemberrel való találkozás egyfajta megkönnyebbülés, lehetőségük van könnyed és jó hangulatú beszélgetésekre, hogy elfelejtsék  a munkahelyi problémáikat.

Központunkban magas szintű test- és alakformáló kezelések is megtalálhatók melyeket a legmodernebb technológiával végzünk (X-body, Hypoxi trainer, Elite-cont, Ultrashape, VacuShape, Infratrainer). Magas hatóanyag-tartalmú termékekkel dolgozunk melyek a bőrfeszesítésnél és alakformálásnál vehetők igénybe.

Nem csak egy szalon kívánunk lenni a sok közül, ahova Ön csak azért jár, hogy megcsináltassa a haját, vagy szemöldökét, hanem életének részét szeretnénk képezni, ahova azért jön el, mert szereti a személyzetet, ahol meg tud inni egy frissítő italt, ahol foglalkoznak Önnel, és jól érzi magát, ki tud kapcsolódni.

Állunk rendelkezésére bármilyen információval és tájékoztatással a hétköznapokon 08:00 - 20:00, hétvégén 12:00 - 20:00 között, személyesen vagy telefonon 06-46/504-769, +36-30/464-22-97, esetleg e-mailben az oxydayspa@gmail.com címen! Kérdezzen bátran recepciósainktól!Szolgáltatásaink igénybe vételének idejére vendégeinknek ingyenes parkolást biztosítunk.

 

Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Nyugdíjas kedvezmény!
60 év felett Fodrászatunkban
15% kedvezmény!
 

Megérkezett fodrászatunkba!

Jaguar TC melegollós

hajvágás!