Főoldal

Üdvözöljük az Oxy Day Spa weboldalán!

Az Oxy Day Spa Miskolc belvárosától 5 percre a Repülőtéri u. 4. szám alatt, frekventált helyen található mely a város legmodernebb wellness, fitness, beauty központja. Több, mint 600 m2-en várjuk kedves Vendégeinket.

Célunk, hogy az Oxy Day Spa modern gépparkkal rendelkező fitness központjávalával, a hétköznapi és luxus igényeket is kielégítő kozmetika és fodrász szalonjával, lenyűgöző szépségű szauna világával és masszázs szolgáltatásaival Miskolc egyik meghatározó wellness centrumává váljon.

Hozzáértő szakembergárdával rendelkezünk, akik ismerik a Vendégek igényeit  a hosszú évek tapasztalatainak köszönhetően, otthonosan mozognak a trendek világában, és Önnek szentelik figyelmüket, odaadásukat.

Otthon érzik magukat azok is, akik csupán csendes relaxálásra vágynak kezeléseik alatt, azok a vendégek is, akik számára a szakemberrel való találkozás egyfajta megkönnyebbülés, lehetőségük van könnyed és jó hangulatú beszélgetésekre, hogy elfelejtsék  a munkahelyi problémáikat.

Központunkban magas szintű test- és alakformáló kezelések is megtalálhatók melyeket a legmodernebb technológiával végzünk (X-body, Hypoxi trainer, Elite-cont, Ultrashape, VacuShape, Infratrainer). Magas hatóanyag-tartalmú termékekkel dolgozunk melyek a bőrfeszesítésnél és alakformálásnál vehetők igénybe.

Nem csak egy szalon kívánunk lenni a sok közül, ahova Ön csak azért jár, hogy megcsináltassa a haját, vagy szemöldökét, hanem életének részét szeretnénk képezni, ahova azért jön el, mert szereti a személyzetet, ahol meg tud inni egy frissítő italt, ahol foglalkoznak Önnel, és jól érzi magát, ki tud kapcsolódni.

Állunk rendelkezésére bármilyen információval és tájékoztatással a hétköznapokon 08:00 - 20:30, hétvégén 08:00 - 20:00 között, személyesen vagy telefonon 06-46/504-769, +36-30/464-22-97, esetleg e-mailben az oxydayspa@gmail.com címen! Kérdezzen bátran recepciósainktól!Szolgáltatásaink igénybe vételének idejére vendégeinknek ingyenes parkolást biztosítunk.

 

Hírlevél

AKCIÓINK 
megtekinthetőek a 
Hírek, aktualitások
menüpont alatt!
 
Április 30. és Május 1.
WELLNESS és BEAUTY
részlegünk
ZÁRVA TART!

Ajándékozzon Szeretteinek relax élményt, szépséget vagy fittséget!

Wellness részlegünkre
 
Bejelentkezés szükséges!
Testkezeléseink és csomagajánlataink
MEGÚJULTAK!
Részletek Testkozmetika
menüpontban!